Clay Artistry with Bill and Athena Steen
Clay Artistry med Bill og Athena Steen

Bookshop
Bøger

Masseovnsworkshop, Baskerlandet, 2010

Nature kids
Naturbørn

Det mest inspirerende for Small Planet er at være med til at inspirere og hjælpe med livsændringer i en miljømæssig og økonomisk mere bæredygtig retning.

I årenes løb har vi fundet forskellige måder at kunne gøre det på. Det spænder fra færdige løsninger - såsom at bygge miljørigtige, komfortable og økonomisk fornuftige masseovne, at kunne tilberede lækker, smuk og nærende kost til arrangementer, og så til at inspirere og åbne nye horisonter via vores kurser og bogbutik, som dækker en bred vifte af emner indenfor bæredygtigt byggeri, vegetarisk madkunst, omstilling og permakultur.

Desuden laver Small Planet rundvisninger på Friland – økosamfundet hvor vi bor. Det er dels all-round rundvisninger med fokus på baggrunden, det levede liv og husene. Men ofte også special-rundvisninger / foredrag / kombinerede rundvisninger og mini-workshops med fokus på fx forbrænding / stenovne, børn i naturen, Omstilling og robusthed, vegetarisk madkunst, Frilands socio-økonomiske models potentiale, bæredygtigt byggeri m.m.

Du er meget velkommen til at kontakte os for mere information.